اجازه اقامت بخاطر تحصیلات دبیرستانی

آخرین به روز رسانی: 1 8 2018

اگر در سطح دبیرستان درس می خوانید و سن شما بین 17 تا 24 سال است در برخی موارد می توانید اجازه اقامت با مدت محدود طولانی تری دریافت کنید تا تحصیلات خود را به پایان برسانید.

این امر شامل افرادی است که در دبیرستان، دبیرستان ویژه یا مشابه آن بطور مثال در یک دبیرستان همگانی بزرگسالان (folkhögskola) یا آموزشگاه کمونی بزرگسالان (Komvux) درس می خوانند.

طول مدت اجازه اقامت با مدت محدود به مدت زمان باقیمانده دوره آموزشی بستگی دارد.

برای دریافت اجازه اقامت بخاطر تحصیلات دبیرستانی چه شرایطی لازم است؟

عوامل بسیاری بر روی اینکه بتوانید بخاطر تحصیلات دبیرستانی اجازه اقامت بگیرید، تأثیر می گذارند.

مقررات برای افرادی که پناهجو هستند و افرادی که اجازه اقامت با مدت محدود دریافت کرده و می خواهند آنرا تمدید کنند، متفاوت است. مقررات همچنین برای افرادی که بدون والدین یا با فامیل خود به سوئد آمده اند، اینکه شما در یک رشته سراسری تحصیل می کنید یا در یک رشته مقدماتی، و در برخی موارد وقتی اولین مرتبه تقاضای پناهندگی کردید نیز متفاوت است.

برای حفظ اجازه اقامت برای تحصیلات دبیرستانی بایتسی مرتباً نشان دهید که فعالانه در آموزش شرکت داشته اید. بطور مثال بایستی نمرات یا گواهی از مدرسه به اداره مهاجرت بفرستید که نشان دهد در کلاس های درس حضور داشته اید.

وقتی دبیرستان را تمام کردید چه اتفاقی می افتد؟

وقتی تحصیلات دبیرستانی شما به پایان رسید می توانید اجازه اقامت دائم درخواست کنید مشروط بر آنکه درآمد کافی برای امرار معاش داشته باشید.